Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Relatii.ro

Anunturi matrimoniale


O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Caut relatie serioasa
Buna seara,sant Sandu din Buc.am 50/1,86/90,doresc o relatie serioasa,nu am bani am doar casa si strictul necesar,numarul meu este 0763144337,o seara buna va doresc.
Caut parteneră pentru swing
Căsătorit, 47 ani, drăguț, atletic, dezinhibat și fără prejudecăți, din București, caut o parteneră drăguță, cu fantezii swing, din București sau apropiere, cu timp liber în weekend, pentru a ne satisface împreună fanteziile erotice. Îmi doresc o relație pe termen lung, asigur eu partea materială și caut seriozitate, igienă și discreție. Tel. 0721149351. Folosesc WhatsApp. Inițial doar mesaj.
...energia iubirii...
Tânăr 37 de ani,din București, matur, inteligent,plin de viață, carismatic cu simțul umorului, tandru si f pasional, iubitor de drumeții si ascensiuni montane ,căci acolo simt că mă contopesc cu infinitul si Dzeu ,dar si de ,lectura,istorie, metafizica,spritualitate,sport,muzica si multe alte lucruri ce dezvolta si infrumuseteaza personalitatea unui om...încă mai sper, că undeva se va găsi o femeie care citind acest text ,se va regăsi intr o oarecare măsură în vorbele mele, o femeie, drăguță,matura, inteleapta,inteligenta,joviala,cu un dram de cultura,..ce-si dorește un partener de viata, alaturi de care sa re/descopere farmecul si tainele vieții în doi . O femeie ce dorește o relație plina de iubire,pasiune, senzualitate,comunicare,respect,armonie,fericire ai bucurie de a trai.Daca vrei sa pierzi timpul inutil doar că să incerci sa vezi ce se afla in spatele anunțului ,desi știi că nu te incadrezi, e mai bine sa nu mă contactezi,iar daca ai frustrari si complexe peste care nu poți trece ,iarăși e mai bine sa nu o faci.Daca distanta nu constituie un impediment atunci poți fi de oriunde,dacă acel ceva ne va lega. Tel 0730322320
Relatie
Buna sunt Denis din olt caut o fata serioasa pentru o relatie de lunga durata 0769811563
Barbat singur caut relatie
Barbat 46/1,80/80,brunet,simpatic,salariat,singur,fara obligatii,din Ploiesti,caut femeie singura cu /fara obligatii,nematerialista,maxim 50 ani,din judetul Prahova pentru relatie de durata.Telefon si sms la nr.0738641981.
Relatie serioasa CASATORIE.0747421797
Buna.barbat din jud.Bacau 48-1,70-75 kg.nu fumez,nu conaum alcol doresc sa cunosc o Doamna de la tara 45-60 ani,pentru o relarie frumoasa de Casatorie bazata pe sinceritate si respect.Detalii la tel.0747421797 sau SMS
Doresc cunostinta cu o doamna tel 0735023855
Am varsta 36 ani ten alb sanatos fara obligatii cu serviciu casa si auto doredc sa cunosc o doamna/domnisoara pana in 43 de ani fara obligatii din sudul tarii
Casatorie
Am 31ani si Caut o fata sinceră și cu credinta in Dumnezeu pentru căsătorie. 0725184864
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos,Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
caut o fată serioasă
Tânăr serios în vârstă de 25 de ani, cu părul blond și ochi albaștri, caut o relație de lungă durată căsătorie. . Poți fi din România sau din Republica Moldova. Poți avea și copil. Nu pun accent pe frumusețe sau pe vârstă. Pentru mine contează înțelegerea.: 0759575200

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.