Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Relatii.ro

Anunturi matrimoniale


O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
caut relație serioasă
Tânăr serios în vârstă de 25 de ani, cu părul blond și ochi albaștri, caut o relație de lungă durată căsătorie. . Poți fi din România sau din Republica Moldova. Poți avea și copil. Nu pun accent pe frumusețe sau pe vârstă. Pentru mine contează înțelegerea.: 0759575200
Prietenie
Domn 51 ani, singur atletic studii superioare, angajat, doresc strict prietenie cu o domna , locuiesc în București, sector 6, va rog sms cu ceva detalii, 0726998073.
Caut o partenera din Bucuresti
Domn matur casatorit dar nefericit...caut o doamna similar necajita si nefericita din bucuresti pte prietenie intima discreta..0730 898 928
Barbat caut doamna
Buna,caut doamna40-60ani din ploiesti pt o relatie de lunga durata sai ofer Ani Cuni si sex0724480506 rog sms
Buna
Bărbat,37 de ani,singur,vreau sa cunosc o doamnă matură din Teleorman pentru o relație discretă,cu întâlniri periodice.Astept apel sau sms la 0721677007 de la doamnele interesate.
Te vreau pe tine draguta frumoasa mea Alinuta
Te vreau pe tine draguta mea frumoasa mea alinuta cu par blond trup si suflet curat si suplu . Eu am 31 ani, varsator ,1,78 , 75 KG ,sunt din zona clujului imi plac plimbarile lungi impreuna cu tine sa ma tii de mana si sa ma iubesti cum te iubesc eu sa devii femeia , sotia mea sa ne facem un viitor fericit amandoi . Ma gasesti la telefon 0744226930 whatsapp .
Doresc, sa te iau de nevasta, urgent!! Vrei sa fii, sotia mea????!!!!
Buna!! Doresc sa te invit la o cafea, sa ne cunoastem mai bine. Daca ai intre 18-40 ani si esti capabila sa faci un copil cu mine, lasa-mi nr tau de telefon, sa vorbim despre viitoarea noastra relatie si eventual casatorie! Suna-ma pe nr.: 0.7.7.0.938535, sau da-mi un beep si te sun eu!! Vrei sa fii sotia mea la Brasov??!! Cu mare drag, te saruta pe buze, Dorian!! P.S.: Te invit, gratis in excursie de 7 nopti in Grecia, am 2 bilete. Plecarea este pe 24.05.2019; intoarcerea este pe 01.06.2019. Astept urgent raspunsul tau, cu numar de telefon!!
RELATIE ORICE TIP
42 ani din bucuresti. locuiesc singur si nu am obligatii. fac de toate ,daca vrei sa ne vedem cunoaste suna . exclus damele de companie si materialistele. doar daca esti singura sau pur si simplu vrei o relatie sexuala activa din cand in cand .... 0762 962 138 adrian. exclus gay ....
Caut jumătatea vieti
Bună.Ma numesc Gigi am 45 de ani locuiesc la curte sunt singur fără obligații antialcoolic nefumataor sunt un bărbat sincer serios cu frică de Dumnezeu ,am un serviciu stabil si o situație bună la curte.Mentionez că soția mea a murit în urma cu ceva timp.Doresc să cunosc o doamnă serioasă sinceră cu vârsta între 40 si 55 ani din orice județ numai pt.casătorie.nu doresc aventuri ci vreau o relație cât se poate de stabilă și serioasă pentru tot restul vieții.Detali la tel. 0766910426 cu respect Gigi din Jud Vâlcea.
BOALA SINGURÅTÅȚII DOARE,ESTE PÅCAT SÅ NU AI CU CINE SCHIMBA O VORBÅ ZI DE ZI,NOAPTE DE NOAPTE
BUNÅ ! CÂND VOI ÎNTÂLNI UNICA IUBIRE DE CARE SE SPUNE CÅ O ÎNTÂLNEŞTI O SINGURÅ DATÅ ÎN VIAȚÅ ? Aceasta ar trebui så fie întrebarea din titlul anunțului meu.SUNT UN BÅRBAT SERIOS,SIMPLU,DIN SLATINA,AM 40 DE ANI,VREAU SÅ GÅSESC PE CINEVA CU CARE SÅ ÎMPART CEVA POZITIV PÂNÅ LA SFÂRŞITUL VIEȚII,NU CAUT AVENTURI,NU AM AVUT RELAȚII SERIOASE PÂNÅ LA ANII MEI,ÎMI DORESC O FAMILIE PE VIITOR,NU POT SÅ PUN OCHII PE O TÂNÅRÅ DE LA 18 ANI ÎN SUS,MI-AR PUTEA FI FIICÅ,ACUM 23 DE ANI L-AM PIERDUT PE TATA,AVEAM 17 ANI,MI-AM REVENIT F GREU,FÅRÅ SÅ FI AVUT NICI PÂNÅ ACUM O PRIETENÅ ADEVÅRATÅ CARE SÅ MÅ CONSOLEZE,ÎNCURAJEZE LA GREU,SÅ MÅ SUSȚINÅ,AM SUFERIT ÎN SINEA MEA,PUŞTOAICELE DE PE VREMEA MEA ERAU SLABE,DE LA 20 DE ANI ÎNCOLO AM TRÅIT EPISOADE DRAMATICE ÎN VIAȚA MEA CARE M-AU NÅUCIT BINE,NU AVEAM CUI SÅ SPUN FAȚÅ ÎN FAȚÅ CE ZILE AM TRÅIT,NU BEAU,NU FUMEZ PREA MULT.ALTCEVA ? MAMA ESTE PENSIONARÅ,ARE DURERI DE PICIOARE SPECIFICE FEMEILOR VÂRSTNICE,SE DEPLASEAZÅ ÎN CADRU RULANT ŞI BASTON DIN CAUZA CANCERULUI LA SÂNGE,NU DIN CAUZA UNEI OPERAȚII DE ORTOPLASTIE.CAUT O D-NÅ SERIOASÅ,VÅDUVÅ SAU DIVORȚATÅ CU SAU FÅRÅ 1 COPIL,DE PREFERAT O FETIȚÅ FRUMOASÅ ŞI ÎNCÂNTÅTOARE,CU VÂRSTA DE 10-15 ANI,CEL MULT.ÎMI DORESC O RELAȚIE DURABILÅ,SÅ NE CUNOAŞTEM BINE FAȚÅ ÎN FAȚÅ,EU AM UN DEFECT ACUSTIC LA AMBELE URECHI DIN NAŞTERE,MÅ CONSOLEAZÅ FAPTUL CÅ VÅD NORMAL,NU SUNT OCHELARIST.DACÅ TE INTERESEAZÅ SÅ MÅ CUNOŞTI ŞI SÅ AFLII MAI MULTE DETALII DESPRE MINE,DACÅ TE AFLII CU MINE PE ACEEAŞI LUNGIME DE UNDÅ MÅ POȚI CONTACTA PE WHATSAPP LA NR. 0771193884,0762568809 şi 0774971739,Lucian.ROG ŞI OFER SERIOZITATE MAXIMÅ,CUVINTELE SUNT VALABILE PTR PERSOANA CARE ÎŞI DOREŞTE SÅ ALUNGE SINGURÅTATEA,CU SINCERITATE.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.