Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
Anunt sponsorizat

Anunturi matrimoniale


Om de afaceri, divorțat, caut tânără liniștită și gospodină pentru căsătorie
Om de afaceri matur, divorțat, din Bacău, caut tânără liniștită și bună gospodină pentru o relație corectă pe termen foarte lung și cu scop de căsătorie. Deoarece eu am gândire de om stabil, de familist statornic și doresc să-mi refac viața prin căsătorie; vârsta maximă 35 ani. Ofer totul pentru un nou rost in viață, pentru începutul unui nou destin. Sunt un bărbat plăcut, înțelegător, tandru, inimos și foarte deschis. Doresc seriozitate și corectitudine. Poate fi o femeie care nu a avut șansa unei reușite in viață sau reușita unei realizări familiale. Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare la Tel. 0787.717.151; Nu răspund la nr. privat sau bip. Sau trimite un mesaj e-mail la: CostelCosti777@gmail.com, și o mică descriere a situației tale actuale și ce consideri tu că ar trebui știut despre tine, și un număr de telefon. Voi aprecia in mod deosebit deschiderea și sinceritatea ta!
relatie de prietenie si sex
Tinar 36 ani 1/80 90 kg dragut simpatic am facebook doresc sa cunosc o femeie din alexandria sau inprejurimi pentru relatie de prietenie si sex //rog seriozitate si fara nr privat//0761282016
Caut femeie relatie serioasa
Caut femeie singura pana an 40 ani pentru relatie serioasa ast sms caut la nr 0748352893
Haideti sa-ncepem o viata serioasa de familie pornind cu+n joc adevarat!!
Stop jocul meu adev.!!Caut o tanara faina atragatoare blaina intelegatoare,fidela numai mie cu bani foarte multi si zile mai multe decat mine pt.a ma putea jelii,pana-n 47 ani!!Daca va intereseaza jocul meu adevarat nu ezitati sa ma sunati la nr.de tel.0757834764.
BUNĂ ZIUA,SUNT UN OM DE ONOARE ȘI CARACTER.
BUNĂ,SUNT UN BĂRBAT TANDRU, FINUȚ, ROMANTIC,SENZUAL ȘI FOARTE PASIONAL!!!,INTERESAT DE O RELAȚIE STABILĂ,DE VIITOR ȘI SERIOASĂ!!,O RELAȚIE PASIONALĂ ȘI PLINĂ DE BEATITUDINE BAZATĂ EXCLUSIV PE DRAGOSTE,RESPERC,SINCERITATE,ROMANTISM, ARMONIE ȘI IUBIRE DESĂVÂRȘITĂ!, DACĂ EȘTI O DOAMNĂ DE MAXIM 45 ANI DRĂGUȚĂ ȘI FEMININĂ CU ADEVĂRAT INTERESATĂ CONTACTEAZAMA CU ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE MINE TE VEI SIMȚI CU ADEVĂRAT IUBITĂ,OFER ȘI PRETIND SERIOZITATE DEPLINĂ,WHATSAPP ȘI TELEFON:.0769.134.763.
Relație serioasă!
Bărbat divorțat 47 de ani locuiesc la ţară în apropierea de Râmnicul Sărat doresc să cunosc o doamnă 37-46 de ani căruiea să îi placă veaţa de la ţară și care poate avea și un copil pentru o relație serioasă și de lungă durată bazată pe respect și sinceritate. Tele. 0767077001.
Ceva serios!
Barbat deosebit din Bucuresti,33 ani,185cm,85kg, serios, responsabil, corect, placut, independent financiar , realizat , foarte modest si cumpatat , fara vicii, inteligent, educat, sociabil si cu simtul umorului, foarte ambitios , curat, ordonat, meticulos , harnic ,sanatos(am o mama bolnava de care am grija,daca vrei sa locuiesti cu mine te astep),Accept și o femeie singură cu copil mic, nu caut fotomodele, mă interesează doar caracterul plăcut să fie bună gospodină calmă și drăgăstoasă. Important este să aibă dorința unei schimbări în bine în viață, să dorească un cămin și o căsnicie trainică și liniștită. Rog mai intâi un SMS sau mesaj WhatsApp de prezentare 0742.513.611 doar daca vrei ceva serios!
caut o relație serioasă
am 25 de ani, sunt drăguț, și caut o fată în vederea unei relații de lungă durată căsătorie. 0757518238
prietenie casatorie
domn caut doamna 55 plus eu 62 0213509196 din bucuresti sau amprejurimi specific am imobil si masina nu ma deplasez la nici o doamna pentru discutii sunt f serios si ocupat asigur stabilitate doresc seriozitate
Singur
Tânăr 28 ani fara obligații doresc o relație serioasă cu o domnisoara singura nu contează vârsta..0751319478..
Rel strainatate
Barbat 39 ani Romantic si atent cu prrsoana de langa mine.Doresc o doamna domnisoara pt o rel Discreta frumoasa si stabila.loc in Germania (München).putem vb mai multe pe WhatsApp 004915168696575 ..Rog seriozitate.

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.