Cautare rapida

Sunt:
Caut:
Virsta: -
Foto:
Online:
Afisare profile:
Nu ai inca cont pe site?
matrimoniale

Anunturi matrimoniale


Eu sunt barbat matur si ofer o relatie corecta, siguranta, stabilitate si afectiune unei tinere linistite, care isi doreste realizarea unui drum demn in viata, in conditii de siguranta si afectiune.

Ofer urmatoarele alternative de relatie (separat sau cumulat):
- Sustinerea financiara completa a scolarizarii (postliceala, facultate, masterat),
- Relatie standard, O viata imbelsugata, cu traiul zilnic asigurat, conditii excelente etc.
- Parteneriat (Deprinderea CALITATILOR PRACTICE in AFACERI, a "Artei de a sti cum sa faci bani in afaceri")

Sunt un om intelegator, pozitiv, optimist si responsabil. Pun accent deosebit pe starea de confort afectiv, iar in relatiile personale folosesc ca "arme": zambetul, politetea si respectful: surprizele, florile, glumele si sinceritatea. Eu sunt din Bacau, deci prima cerinta este mutarea la Bacau.

Rog mesaj de prezentare la: 0787.717.151 - Whats App / SMS, email: CostelCosti777@gmail.com.

Multumesc!
O doamna distinsa, femeie de afaceri de succes, frumoasa, caut un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie. Exclus aventurierii. Pentru detalii, apasati pe titlul anuntului.
Caut doamna pentru rel.serioasa
Buna ziua,ma numesc Laurentiu,sunt din Craiova Dolj,am varsta dw 46 ani,170 cm,sunt zodia Taur,dragut,romantic,sufletist,saten,ochii caprui,om de casa,nu am nici un fel de obligarie,doresc sa cunosc o doamna de varsta apropiata,feminina,sufletista,de casa pentru a ne lua dw manute si a porni impreuna pe drumul vietii. A ne iubi,respecta,si sprijini unul pe celalalt. Nu sunt int.dw relatii de o luna doua sau aventuri. Mai multe detalii la tel 0771639476. Va multumesc !
Doresc sa ma iei sa ma iubesti si sa ma tii langa tine toata viata draguta domnisoara
Adrian din Cluj 30 ani fara nici o obligatie 80KG ; 1,78 m înălțime , puternic ,sportiv imi place sa gatesc ,sa ma plimb sa fiu alaturi de persoana iubita in locuri minunate . Vreau tu vitoarea parteneră să ai între 18 și 28 ani ,să fii slăbuță la corp ,să fii fidelă serioasă 100% . Sunt dornic sa primesc si sa ofer afectiune ,dragoste ,iubire ,atingeri, saruturi ,doresc sa ma iei ,sa ma iubesti si sa ma tii langa tine toata viata. Poti fi de oriunde din tara daca accepti sa ne mutam impreuna sa incepem un viitor frumos fericit . Nu accept divortate si cu copii . Mă găsești la 0757344280 răspund doar la SMS . Scrie-mi mesajul tău de prezentare cum te numești ,vârsta ta ,de unde esti si o caracterizare ,descriere fizica a ta . Muahh Pup :)
relatie serioasa
Domn fara obligatii situatie materiala foarte buna caut dra/dna 45-50 ani pentru o relatie de casatorie(preferabil din domeniul comert/vanzari.Mai multe detalii la telefon 0728.486.666 sau whatsapp (nu raspund la numar privat)
Caut Doamna 50+
Caut Doamna.singur fara obligatii, doresc relatie de lunga durata,cu o Doamna 40-60 ani.din Bucuresti. 0734653667
Caut o d-nă discretă din BC sau NT
Drăguț si discret caut o d-na discretă.0758981699 sms
relatie de prietenie si sex
buna ma cheama mihai am 32 ani 1/80 90 kg doresc sa cunosc o fata pentru relatie de prietenie si sex din alexandria sau inprejurimi /caut cu locatie/fara nr privat/rog seriozitate/0761282016
relatie prietenie
Tinar 40,1,75,80,cu serviciu,casa,doreasc sa cunosc o tinara de virsta apropiata din muntenia pentru a alunga singuratate,rog seriozitate.0749650775
tanar ,, caut o doamna discreta jud Alba
Tanar dragut 38 ani prezentabil doresc cunostinta cu o doamna draguta sexy pt o relatie intima din jud Alba.Tel 0762715075
relaţie serioasã
Domn de 40 ani farã obligaţi sunt din iasi,doresc sa cunosc o doamna simpla iubitoare si care isi doreste o relative serioasã!!!tel 0744295080
BUCURESTI-CAUT IUBITA RELATIE SERIOASA
BUNA! SANT DIN BUCURESTI, drăguț, îngrijit, atletic, fără vicii, am locuinta, 35ani, 1,65m, TEL 0762301010. CAUT IUBITA DRAGUTA SI SERIOASA (fără copii), PTR. RELATIE STABILA. SUNA-MA, DACA ESTI SINGURA! EXCLUS €$ MATERIALISTELE!!

Adauga si tu un anunt

 
Titlu anunt
Email
 Adresa de email nu va fi afisata pe site. Date de contact puteti lasa in titlul anuntului sau in anunt
Anunt
Atentie! Anunturile scrise incorect gramatical si cele care nu contin date de contact prin care ceilalti utilizatori sa poata lua legatura cu dvs. nu vor fi publicate. De asemenea, nu vor fi publicate anunturile in care: nu este specificata virsta dvs. si eventual a persoanei cautate, cine da anuntul (barbat/femeie), ce cautati (barbat/femeie) si zona geografica (de unde sunteti sau de unde ati dori sa fie partenerul/partenera). Se accepta un singur anunt matrimonial pe zi din partea unui utilizator.